Välkommen att höra av dig
Medlemmar, anställda och arbetssökande är välkomna att kontakta oss enligt nedan. Pga att vi har väldigt hög arbetsbelastning med hundratusentals medlemmar och flera hundra nya CV:n dagligen så har vi ingen möjlighet att ta emot samtal via växel, däremot är du välkommen att ställa frågor via formuläret och glöm inte att lämna fullständig kontaktinformation om vi ska kunna återkoppla till dig, vilket vi försöker hinna så fort vi kan. När du skickar in en spontanansökan så matchas du mot alla våra befintliga och kommande tjänster och vi kommer att kontakta dig så fort du skulle bli aktuell för en intervju.

LJUS-I-MÖRKRET

Företagskund?
Vid intresse av att hyra eller rekrytera personal, kontakta oss med dina uppgifter så kommer vi att återkoppla omgående. Vi är snabba och flexibla så tveka inte att höra av dig. Våra personalspecialister kommer gärna ut och besöker ert företag för att få en bättre uppfattning om hur ni arbetar med personalförsörjning, dela med oss med vår erfarenhet av hur våra andra samarbetspartners inom samma bransch arbetar för att tillsammans utveckla även er organisation.

Förutom Norrlands största personalstall har vi ett brett kontaktnät, stor erfarenhet av modern personalförsörjning för norrländsk affärsmiljö och i vårt samarbete med bl a kommunala utvecklingsbolag och branschorganisationer får du ta del av ett gediget nätverk där vi bl a har företagarfrukostar, utbildningar och nätverksträffar, nyhetsbrev med mer. Givetvis är det kostnadsfritt att bli samarbetspartner med oss och du har absolut inget att förlora. Vi berättar gärna mer över en kopp kaffe. Välkommen!