Nöjd personal

Spontanansökan med CV
Hos oss registrerar du dig kostnadsfritt med ansökningshandlingar enligt nedan. Du kommer matchas mot alla våra befintliga och kommande uppdrag och om/när du matchas fram mot en tjänst kommer vi kontakta dig för en intervju. Därefter kommer förhoppningsvis du gå vidare till nästa steg i rekryteringen, vilket innebär att träffa HR-avdelningen hos kundföretaget. I vissa fall handlar det om att du är anställd hos oss på JOBBiNORR, antingen under en kortare tid som provanställning innan företaget i fråga tar över din anställning (du har samma lön och samma förutsättningar under denna tid, vi är auktoriserade och har kollektivavtal) alternativt att det blir en uthyrning under längre tid, men det kan ofta också bli en ren rekrytering där du anställs direkt hos vår samarbetspartner.

När du skriver din ansökan, tänk då på att gärna vara så detaljerad som möjligt för att våra rekryterare lättare ska kunna matcha dig mot uppdrag. Vi ser gärna att du bifogar information om var du kan tänka dig jobba, inom vilka branscher utöver de du har erfarenhet utbildning för, hur länge vill du arbeta (en del kanske vill säsongsjobba för att sedan åka ut och resa, medan andra söker fast jobb och vill rota sig) Vidare är det av intresse var du har möjlighet till eget boende. Berätta om dina värderingar, varför du har dom, har du några fysiska eller psykosociala begränsningar som vi bör tänka på, handikapp, språkliga förhinder och så vidare. Vi är mån om att du ska trivas på arbetsplatsen, då gör du oftast det bästa arbetet och våra kunder blir nöjda med din arbetsinsats. Vi marknadsför engagerade och kvalitetsäkrade medarbetare och fastän vi finns inom alla branscher och har personal från Kiruna i norr till Malmö i söder så är vi alla ett och samma team.

FACEBOOKJOBBARE-2

Välkommen till Norrlands största Personalstall
Du förväntas representera JOBBiNORR på bästa sätt emot våra samarbetspartners och på samma sätt representera dem mot deras kunder. I gengäld erbjuder vi en engagerad företagsledning och ett nätverk som ger dig möjlighet att få in en fot på marknaden som just ditt drömjobb ligger inom. Bifoga med andra ord så mycket matnyttigt som möjligt, vi får extremt många ansökningar med likvärdiga meriter så det kan mycket väl vara de små personliga detaljerna som fäller avgörandet att just du kallas på intervju. Sedan är det vårt jobb att ställa dig redo för nästa intervju hos kundföretagen. I dina handlingar är det viktigt att du har med fullständig kontaktinformation, din CV och personliga presentation samt gärna med bild.

Du behöver med andra ord bara skicka in dina handlingar EN enda gång om inget nytt tillkommer, du kommer matchas utifrån dina uppgifter och även om det är tuff konkurrens om platserna så är du absolut inte bortglömd. vi matchar dig mot allt vi får in och är en stark samarbetspartner även för dig som medlem i din strävan efter en ny karriär. Våra medarbetare vill vi ska utvecklas och verka i en trivsam och stimulerande arbetsmiljö för att kunna ta nästa steg i sin personliga utveckling. Välkommen till Norrlands största personalstall.

 

För- och efternamn*

Adress*

E-post*

Postnummer*

Telefon*

Ort*

Födelseår*

Kompletterande Information